Tjänster och produkter inom el,
styr & regler samt automation
för industri och anläggning

Enda affärsenheten med eget gym!

Processkontroll har ett eget gym inne på området.

Som enda affärsenhet inom VINCI Energies Nordic har Processkontroll ett eget gym. Där kan anställda träna på lunchen eller i anslutning till jobbet. På gymmet finns både löpband, motionscyklar, diverse träningsmaskiner och lösa vikter.

– Det är väldigt uppskattat och vi är många anställda som tränar där ibland, inte minst inför Vasaloppet, säger Robert Persson, biträdande affärsenhetschef på Processkontroll.

Friskvård viktigt

I många år har Processkontroll satsat på friskvård. Förutom gymmet har man en årlig satsning på Vasaloppet.

– Vi har åkt Vasaloppet tillsammans sen 2010 och brukar som regel vara runt tio personer som ställer upp. De flesta av oss är absolut inga elitmotionärer, utan vi tycker mest att det är roligt att göra någonting tillsammans även utanför jobbet. Och samtidigt bygger vi ju upp vår hälsa, säger Robert  Persson leende.

Utöver Vasaloppet satsar Processkontroll även på löpning. Tidigare år har man bland annat sprungit både Näsetloppet och Midnattsloppet. I år är det dock GöteborgsVarvet som gäller. Hela tretton personer ställer upp och springer med i den stora grupp av anställda inom VINCI Energies Nordic.

– Att satsa på hälsa som vi gör är verkligen en vinna-vinna-situation för både den enskilde och företaget, avslutar Robert Persson.Som enda affärsenhet inom VINCI Energies Nordic har Processkontroll ett eget gym. Där kan anställda träna på lunchen eller i anslutning till jobbet. På gymmet finns både löpband, motionscyklar, diverse träningsmaskiner och lösa vikter. – Det är väldigt uppskattat och vi är många anställda som tränar där ibland, inte minst inför Vasaloppet, säger Robert Persson, biträdande affärsenhetschef på Processkontroll.

Friskvård viktigt

I många år har Processkontroll satsat på friskvård. Förutom gymmet har man en årlig satsning på Vasaloppet. – Vi har åkt Vasaloppet tillsammans sen 2010 och brukar som regel vara runt tio personer som ställer upp. De flesta av oss är absolut inga elitmotionärer, utan vi tycker mest att det är roligt att göra någonting tillsammans även utanför jobbet. Och samtidigt bygger vi ju upp vår hälsa, säger Robert Persson leende. Utöver Vasaloppet satsar Processkontroll även på löpning. Tidigare år har man bland annat sprungit både Näsetloppet och Midnattsloppet. I år är det dock GöteborgsVarvet som gäller. Hela tretton personer ställer upp och springer med i den stora grupp av anställda inom VINCI Energies Nordic. – Att satsa på hälsa som vi gör är verkligen en vinna-vinna-situation för både den enskilde och företaget, avslutar Robert Persson.Som enda affärsenhet inom VINCI Energies Nordic har Processkontroll ett eget gym. Där kan anställda träna på lunchen eller i anslutning till jobbet. På gymmet finns både löpband, motionscyklar, diverse träningsmaskiner och lösa vikter. – Det är väldigt uppskattat och vi är många anställda som tränar där ibland, inte minst inför Vasaloppet, säger Robert Persson, biträdande affärsenhetschef på Processkontroll.

Friskvård viktigt

I många år har Processkontroll satsat på friskvård. Förutom gymmet har man en årlig satsning på Vasaloppet. – Vi har åkt Vasaloppet tillsammans sen 2010 och brukar som regel vara runt tio personer som ställer upp. De flesta av oss är absolut inga elitmotionärer, utan vi tycker mest att det är roligt att göra någonting tillsammans även utanför jobbet. Och samtidigt bygger vi ju upp vår hälsa, säger Robert Persson leende. Utöver Vasaloppet satsar Processkontroll även på löpning. Tidigare år har man bland annat sprungit både Näsetloppet och Midnattsloppet. I år är det dock GöteborgsVarvet som gäller. Hela tretton personer ställer upp och springer med i den stora grupp av anställda inom VINCI Energies Nordic. – Att satsa på hälsa som vi gör är verkligen en vinna-vinna-situation för både den enskilde och företaget, avslutar Robert Persson.Som enda affärsenhet inom VINCI Energies Nordic har Processkontroll ett eget gym. Där kan anställda träna på lunchen eller i anslutning till jobbet. På gymmet finns både löpband, motionscyklar, diverse träningsmaskiner och lösa vikter. – Det är väldigt uppskattat och vi är många anställda som tränar där ibland, inte minst inför Vasaloppet, säger Robert Persson, biträdande affärsenhetschef på Processkontroll.

Friskvård viktigt

I många år har Processkontroll satsat på friskvård. Förutom gymmet har man en årlig satsning på Vasaloppet. – Vi har åkt Vasaloppet tillsammans sen 2010 och brukar som regel vara runt tio personer som ställer upp. De flesta av oss är absolut inga elitmotionärer, utan vi tycker mest att det är roligt att göra någonting tillsammans även utanför jobbet. Och samtidigt bygger vi ju upp vår hälsa, säger Robert Persson leende. Utöver Vasaloppet satsar Processkontroll även på löpning. Tidigare år har man bland annat sprungit både Näsetloppet och Midnattsloppet. I år är det dock GöteborgsVarvet som gäller. Hela tretton personer ställer upp och springer med i den stora grupp av anställda inom VINCI Energies Nordic. – Att satsa på hälsa som vi gör är verkligen en vinna-vinna-situation för både den enskilde och företaget, avslutar Robert Persson.