Tjänster och produkter inom el,
styr & regler samt automation
för industri och anläggning

Fem ordrar från Firefly

Vi hjälper det världsledande brandsäkerhetsföretaget med el, rör, mek och isolering.

Firefly är ett svenskt världsledande brandsäkerhetsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system, vilka upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner.

Vi har ett helhetsåtagande för fem projekt när det gäller el, rör mek samt isolering. Projekten äger rum på fem olika platser i hela södra Sverige.Firefly är ett svenskt världsledande brandsäkerhetsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system, vilka upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner.

Vi har ett helhetsåtagande för fem projekt när det gäller el, rör mek samt isolering. Projekten äger rum på fem olika platser i hela södra Sverige.Firefly är ett svenskt världsledande brandsäkerhetsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system, vilka upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner.

Vi har ett helhetsåtagande för fem projekt när det gäller el, rör mek samt isolering. Projekten äger rum på fem olika platser i hela södra Sverige.Firefly är ett svenskt världsledande brandsäkerhetsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system, vilka upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner.

Vi har ett helhetsåtagande för fem projekt när det gäller el, rör mek samt isolering. Projekten äger rum på fem olika platser i hela södra Sverige.